Maila oss
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Pre shave cleanser 100 ml

Barber & Books

Pre shave cleanser 100 ml

SKU# 2513143

kr 175,00

Pre Shave Cleanser är en ansiktsrengöring som förbereder huden för en behaglig rakning då den på ett skonsamt sätt tvättar bort orenheter som kan skapa irritation.

Innehåller mjukgörande, antiseptiska och återfuktande ingredienser som skapar en silkeslen och elastisk hud. Hjälper huden att bibehålla rätt ph-värde och motverkar stramhet efter tvätt.

Kan med fördel användas för daglig rengöring av ansiktet. Passar alla hudtyper.

Doft: Lavender, Rosmarin, Eucalyptus.

Detaljer

Pre Shave Cleanser är en ansiktsrengöring som förbereder huden för en behaglig rakning då den på ett skonsamt sätt tvättar bort orenheter som kan skapa irritation.Innehåller mjukgörande, antiseptiska och återfuktande ingredienser som skapar en silkeslen och elastisk hud. Hjälper huden att bibehålla rätt ph-värde och motverkar stramhet efter tvätt. Kan med fördel användas för daglig rengöring av ansiktet. Passar alla hudtyper. Doft: Lavender, Rosmarin, Eucalyptus.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x