Maila oss
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Fresh Laundry Diffuser 150ml

Clean

Fresh Laundry Diffuser 150ml

SKU# 2393575

kr 315,00

Föreställ dig nytvättade lakan som hänger på tork under en bar blå himmel. Clean Fresh Laundry fångar den skarpa men ändå delikat doft av nytvättade sängkläder.

Instruktioner: En fylld diffuser ger väldoft till ditt rum upp till 90 dagar. Ta bort gummiproppen försiktigt. Ställ alla vass i flaskan med oljan. Doften dras upp i vassen och sprider väldoft i rummet. För att intensifiera doften kan man vända på pinnarna ibland.

Detaljer

Föreställ dig nytvättade lakan som hänger på tork under en bar blå himmel. Clean Fresh Laundry fångar den skarpa men ändå delikat doft av nytvättade sängkläder.Instruktioner: En fylld diffuser ger väldoft till ditt rum upp till 90 dagar. Ta bort gummiproppen försiktigt. Ställ alla vass i flaskan med oljan. Doften dras upp i vassen och sprider väldoft i rummet. För att intensifiera doften kan man vända på pinnarna ibland.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x