Maila oss
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Original Dry Shampoo 90gr

Clean

Original Dry Shampoo 90gr

SKU# 2142643

kr 159,00

Clean Original Dry Shampoo hjälper till att absorbera överflödig olja i håret för att bibehålla den fräscha känslan mellan tvättarna.

Användarinstruktioner: Separera hår i sektioner med spetsen på flasklocket. Tilta flaskan och tryck lätt för att applicera produkten. Massera in i hårbotten med fingertopparna. Kamma igenom håret med borste och styla som vanligt. För en lättare applikation, strö pulver i händer, gnugga ihop och massera genom håret.

Tips: Applicera det på natten för att förhindra fettigt hår nästa morgon.

Detaljer

Clean Original Dry Shampoo hjälper till att absorbera överflödig olja i håret för att bibehålla den fräscha känslan mellan tvättarna.Användarinstruktioner: Separera hår i sektioner med spetsen på flasklocket. Tilta flaskan och tryck lätt för att applicera produkten. Massera in i hårbotten med fingertopparna. Kamma igenom håret med borste och styla som vanligt. För en lättare applikation, strö pulver i händer, gnugga ihop och massera genom håret.Tips: Applicera det på natten för att förhindra fettigt hår nästa morgon.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x