Maila oss
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Rain Diffuser 150ml

Clean

Rain Diffuser 150ml

SKU# 2393628

kr 315,00

Den rena doften av regn har fångats. Med en mild doft av påsklilja, daggiga melon, näckrosor, tusenskönor och ren mysk omfamnar Clean Rain ögonblick då dropparna håller fast vid blomblad och världen känns tyst, mjuk och ljus.

Instruktioner: En fylld diffuser ger väldoft till ditt rum upp till 90 dagar. Ta bort gummiproppen försiktigt. Ställ alla vass i flaskan med oljan. Doften dras upp i vassen och sprider väldoft i rummet. För att intensifiera doften kan man vända på pinnarna ibland.

Detaljer

Den rena doften av regn har fångats. Med en mild doft av påsklilja, daggiga melon, näckrosor, tusenskönor och ren mysk omfamnar Clean Rain ögonblick då dropparna håller fast vid blomblad och världen känns tyst, mjuk och ljus.Instruktioner: En fylld diffuser ger väldoft till ditt rum upp till 90 dagar. Ta bort gummiproppen försiktigt. Ställ alla vass i flaskan med oljan. Doften dras upp i vassen och sprider väldoft i rummet. För att intensifiera doften kan man vända på pinnarna ibland.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x