X
Please select the airport where you would like to shop
go
Swedish  
Contact us
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Roslags Gin Eko

Roslags Gin Eko 70cl

SKU# 2499011

kr 299,00

Roslags Gin Eko är en exklusiv London Dry Gin. Den innehåller enbär, blodgrapefrukt, koriander och rosenblad samt ingredienser från närområdet; handplockade rönnbär och enbär från Stockholms skärgård.

Roslags Gin passar utmärkt att servera som en Gin och Tonic. Garnera med en halvmånsskiva blodgrapefrukt. Fyll glaset med isbitar, häll i önskad mängd av Roslags Gin och fyll därefter hela glaset med tonic-vatten. Alla smaker och aromer kommer fram om ginen är rumstempererad. Den passar även utmärkt att servera kall vid samtliga svenska högtider, som ett alternativ till snapsen.

Norrtelje Brenneri AB grundades år 2001 av oss, makarna Richard Jansson och Kristina Anerfält-Jansson. Bränneriet är beläget på en gård i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. I fem generationer har vår familj brukat gården, och efter en omfattande renovering och ombyggnation av gårdens röda lada stod bränneriet klart år 2002.
Vi tillverkar högklassiga destillat av frukter och bär, såsom äpplen, päron, rönnbär och havtorn. Många av våra råvaror är ekologiska och så långt som möjligt lokalt producerade. Detta ger oss en för Sverige unik produkt i traditionell tappning.
Vi hämtar vår råvara från vår egen odling och väl utvalda bär- och fruktproducenter i Sverige och Finland. Vi synar, rengör och hanterar råvaran med största varsamhet för att sedan sätta mäsken. Mäsken består endast av fruktråvara, malt, jästkultur och jäsnärsalter. Vi har valt att inte tillsätta något socker vid mäskningen varför råvarans egen arom och smak bevaras genom hela processen.

Detaljer

Roslags Gin Eko är en exklusiv London Dry Gin. Den innehåller enbär, blodgrapefrukt, koriander och rosenblad samt ingredienser från närområdet; handplockade rönnbär och enbär från Stockholms skärgård.Roslags Gin passar utmärkt att servera som en Gin och Tonic. Garnera med en halvmånsskiva blodgrapefrukt. Fyll glaset med isbitar, häll i önskad mängd av Roslags Gin och fyll därefter hela glaset med tonic-vatten. Alla smaker och aromer kommer fram om ginen är rumstempererad. Den passar även utmärkt att servera kall vid samtliga svenska högtider, som ett alternativ till snapsen.Norrtelje Brenneri AB grundades år 2001 av oss, makarna Richard Jansson och Kristina Anerfält-Jansson. Bränneriet är beläget på en gård i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. I fem generationer har vår familj brukat gården, och efter en omfattande renovering och ombyggnation av gårdens röda lada stod bränneriet klart år 2002. Vi tillverkar högklassiga destillat av frukter och bär, såsom äpplen, päron, rönnbär och havtorn. Många av våra råvaror är ekologiska och så långt som möjligt lokalt producerade. Detta ger oss en för Sverige unik produkt i traditionell tappning. Vi hämtar vår råvara från vår egen odling och väl utvalda bär- och fruktproducenter i Sverige och Finland. Vi synar, rengör och hanterar råvaran med största varsamhet för att sedan sätta mäsken. Mäsken består endast av fruktråvara, malt, jästkultur och jäsnärsalter. Vi har valt att inte tillsätta något socker vid mäskningen varför råvarans egen arom och smak bevaras genom hela processen.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x