X
Please select the airport where you would like to shop
go
Swedish  
Contact us
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Revitalizing Dry Oil

Revitalizing Dry Oil 100ml

SKU# 2469435

kr 239,00

Revitalizing Oil är en lyxig lätt torrolja för ansikte, kropp och hår som tillför näring, lugnar och återfuktar utan att kännas fet.

Oljan är berikad med vårdande och närande tillsatser som arganolja, abyssinianolja och vitamin E. Dessa välgörande ämnen ger huden kraftfulla naturliga antioxidanter som både skyddar mot skadliga fria radikaler samt har förmågan att förnya hudceller för att förhindra tidigt åldrande av huden.
Resultatet är mjuk och naturligt sund hudton med vacker lyster. Den gör håret mjukt och glänsande samt lämnar en underbar doft.


Producerad i Sverige
100% parabenfri och sulfatfri.

Doft av hallon, melon, bergamott, plommon, orkidé, ros.

Detaljer

Revitalizing Oil är en lyxig lätt torrolja för ansikte, kropp och hår som tillför näring, lugnar och återfuktar utan att kännas fet.Oljan är berikad med vårdande och närande tillsatser som arganolja, abyssinianolja och vitamin E. Dessa välgörande ämnen ger huden kraftfulla naturliga antioxidanter som både skyddar mot skadliga fria radikaler samt har förmågan att förnya hudceller för att förhindra tidigt åldrande av huden. Resultatet är mjuk och naturligt sund hudton med vacker lyster. Den gör håret mjukt och glänsande samt lämnar en underbar doft.Producerad i Sverige 100% parabenfri och sulfatfri.Doft av hallon, melon, bergamott, plommon, orkidé, ros.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x