X
Please select the airport where you would like to shop
go
Swedish  
Contact us
x
Du har inga produkter i din varukorg.
Are you over 18?
Do you travel outside the European Union?

Shimmering Dry Oil

Shimmering Dry Oil 100ml

SKU# 2469436

kr 299,00

Shimmering Oil är en lyxig skimrande torrolja för ansikte, kropp och hår som tillför näring, lugnar och återfuktar utan att kännas fet.

Oljan är berikad med unika och vårdande tillsatser som arganolja och vitamin E. Dessa välgörande ämnen ger huden kraftfulla naturliga antioxidanter som både skyddar mot skadliga fria radikaler samt har en förmåga att kunna förnya hudceller för att förhindra tidigt åldrande av huden.

Resultatet är en sammetslen och perfekt gyllenskimrande hud med en omedelbar bronze-effekt. Den gör håret mjukt och glänsande samt lämnar en underbar doft.

Producerad i Sverige
100% parabenfri och sulfatfri.
Doft av hallon, melon, bergamott, plommon, orkidé, ros.

Detaljer

Shimmering Oil är en lyxig skimrande torrolja för ansikte, kropp och hår som tillför näring, lugnar och återfuktar utan att kännas fet.Oljan är berikad med unika och vårdande tillsatser som arganolja och vitamin E. Dessa välgörande ämnen ger huden kraftfulla naturliga antioxidanter som både skyddar mot skadliga fria radikaler samt har en förmåga att kunna förnya hudceller för att förhindra tidigt åldrande av huden.Resultatet är en sammetslen och perfekt gyllenskimrande hud med en omedelbar bronze-effekt. Den gör håret mjukt och glänsande samt lämnar en underbar doft.Producerad i Sverige 100% parabenfri och sulfatfri. Doft av hallon, melon, bergamott, plommon, orkidé, ros.

Vi behöver ditt samtycke för insamlingen av besökarstatistik på vår webbplats. Om du fortsätter att använda våra webbtjänster antar vi att du godkänner användningen av våra cookies vår sekretesspolicy och allmänna villkor

x